Elveco BV

Video afspelen

een echt

familiebedrijf

Elveco is een écht familiebedrijf. Bjorn Verpoorten, zoon van, is opgegroeid tussen de zelfbouwpakketten en elektrische materialen van zijn vader.

Hij is eerst gestart met vakantiewerk in de winkel. De passie om het bedrijf van zijn vader over te nemen groeide en zo stapte Bjorn in 2017 volledig mee in Elveco. Het bedrijf is klaar om de toekomst rooskleurig tegemoet te gaan! Ook zus Dorien kan je terugvinden in de winkel.

Waarom Elveco?

Elveco kijkt verder dan alleen de service en het advies in de winkel.

Een rijkelijke

GESCHIEDENIS

Johan Verpoorten begon in 1990 met de verkoop van elektrisch materiaal in bijberoep. En dat in een kamer van 3mx3m; een super unieke start. 

Overdag ging Johan werken en ’s avonds, na de werkuren, stak hij zijn tijd in het openen van de winkel. Winkel? Dat was een omgebouwde schuur. Daar ontving hij klanten van 17u tot vaak 22u.

In 1995 startte Johan als volledig zelfstandige. Overdag ging hij nog alles zelf plaatsen bij klanten thuis en ’s avonds ging, zoals vanouds, de winkel weer open. 

In 2001 merkte Johan dat hij letterlijk uit de schuur groeide met Elveco, en verhuisde naar de Rode Kruisstraat. Een groot pand, midden in Lommel centrum. 

Na een aantal verbouwingen door de jaren heen vond de laatste verbouwing plaats in 2016. Het pand in de Rode Kruisstraat werd klaargezet voor de opvolging van zoon Bjorn. 

Vanaf dat moment is Elveco verder uitgegroeid tot een vaste waarde in elektrische materialen in Lommel en omstreken. 

Persoonlijke aanpak en advies op maat.

Elveco zorgt ervoor dat jij niets tekortkomt als het gaat om verlichting en elektriciteit, thuis of op kantoor.